2024.02.28. szerda

„Indul a buli hát tedd fel a kezedet...”

Magyarországon és Angliában több mint 20 év alatt - clubbokban, rádiókban, fesztiválokon és különböző zenei rendezvényeken szerzett sokrétű zenei tapasztalattal a hátam mögött azt tűztem ki célul, hogy legjobb tudásom szerint egy igazán egyedi DJ produkciót és/vagy műsorvezetést nyújtsak.

Legyen szó lakodalomról, legénybúcsúról, lánybúcsúról, házassági évfordulóról, születésnapi buliról, partykról vagy céges rendezvényről én mindent megteszek a jó hangulat érdekében! Előzetes megbeszéléseinken együtt találjuk ki, hogy zeneileg (stílus, dalok/szövegek, kedvencek vagy éppen általatok nem kedvelt dalok/szövegek stb.) mi a legjobb számotokra illetve vendégeitek számára.
A zenei palettám meglehetősen széles. A 60-as évektől napjainkig a lágyabb dallamoktól a clubbos ütemekig, a retrótól a modernig nálam szinte mindent megtalálhattok. Amennyiben műsorvezetésre is szükséged van nem kell tovább keresgélned a legjobb helyen jársz. A hang- és fénytechnikával kapcsolatban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. Szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetőek.

BARVA GÁBOR