2021.08.05. csütörtök

„Indul a buli hát tedd fel a kezedet…

Magyarországon és Angliában több mint 19 év alatt – clubbokban, rádiókban, fesztiválokon és különböző zenei rendezvényeken – szerzett sokrétű zenei tapasztalattal a hátam mögött azt tűztem ki célul, hogy legjobb tudásom szerint egy igazán egyedi DJ produkciót és/vagy műsorvezetést nyújtsak.

LEGYEN SZÓ LAKODALOMRÓL, LEGÉNYBÚCSÚRÓL, LÁNYBÚCSÚRÓL, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓRÓL, SZÜLETÉSNAPI BULIRÓL, PARTYKRÓL VAGY CÉGES RENDEZVÉNYRŐL ÉN MINDENT MEGTESZEK A JÓ HANGULAT ÉRDEKÉBEN!

Előzetes megbeszéléseinken együtt találjuk ki, hogy zeneileg (stílus, dalok/szövegek, kedvencek vagy éppen általatok nem kedvelt dalok/szövegek stb.) mi a legjobb számotokra illetve vendégeitek számára.

A zenei palettám meglehetősen széles. A 60-as évektől napjainkig a lágyabb dallamoktól a clubbos ütemekig, a retrótól a modernig nálam szinte mindent megtalálhattok. Amennyiben műsorvezetésre is szükséged van nem kell tovább keresgélned a legjobb helyen jársz. A hang- és fénytechnikával kapcsolatban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. Szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetőek.

MI BIZTOSÍTUNK ARRÓL, HOGY RENDEZVÉNYED FANTASZTIKUS ÉS FELEJTHETETLEN „BRIGHT EVENTS” LEGYEN.

Még több fotóért katt ide…

Küldj nekünk üzenetet!

Kövess minket

424RajongókTetszik
196KövetőKövetés