2019.12.08. vasárnap

„Indul a buli hát tedd fel a kezedet…

Magyarországon és Angliában több mint 19 év alatt – clubbokban, rádiókban, fesztiválokon és különböző zenei rendezvényeken – szerzett sokrétű zenei tapasztalattal a hátam mögött azt tűztem ki célul, hogy legjobb tudásom szerint egy igazán egyedi DJ produkciót és/vagy műsorvezetést nyújtsak.

LEGYEN SZÓ LAKODALOMRÓL, LEGÉNYBÚCSÚRÓL, LÁNYBÚCSÚRÓL, HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓRÓL, SZÜLETÉSNAPI BULIRÓL, PARTYKRÓL VAGY CÉGES RENDEZVÉNYRŐL ÉN MINDENT MEGTESZEK A JÓ HANGULAT ÉRDEKÉBEN!

Előzetes megbeszéléseinken együtt találjuk ki, hogy zeneileg (stílus, dalok/szövegek, kedvencek vagy éppen általatok nem kedvelt dalok/szövegek stb.) mi a legjobb számotokra illetve vendégeitek számára.

A zenei palettám meglehetősen széles. A 60-as évektől napjainkig a lágyabb dallamoktól a clubbos ütemekig, a retrótól a modernig nálam szinte mindent megtalálhattok. Amennyiben műsorvezetésre is szükséged van nem kell tovább keresgélned a legjobb helyen jársz. A hang- és fénytechnikával kapcsolatban minden esetben előzetes egyeztetés szükséges. Szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetőek.

MI BIZTOSÍTUNK ARRÓL, HOGY RENDEZVÉNYED FANTASZTIKUS ÉS FELEJTHETETLEN „BRIGHT EVENTS” LEGYEN.

Még több fotóért katt ide…